Tobias Nyholm

Immortals – En riktig skitfilm

Jag såg precis på filmen Immortals. Jag laddade ner den och ett gäng andra filmer för att de var på topplistan. Filmen handlade om en krigare vars mamma var troende och han saknade pappa. Han blev tränad av guden Zeus och sen gav han sig ut i krig mot de onda. Första halva av filmen hämtade han en pilbåge och knullade en oskuld. De onda sen stal sedan pilbågen från honom och släppte ut ett par monster. Gudarna dödade de flesta monstrena och sen flydde dem. Vår krigare dödade ledaren av de onda och blev sedan själv en gud. De sista 5 minuterna av filmen öppnade upp för en efterföljare eftersom krigaren fick barn och barnet blev presenterat för Zeus.

Jag tyckte att det var en riktig skitfilm. Den var bara våldsam och mycket slagsmål. Jag har inte sett någon gammal grekisk gudafilm som jag tycker är bra. Någon som har några tips?

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>