Tobias Nyholm

Massage i Fruängen

Inte långt i från där jag bor finns ett litet massageställe. Jag vet att jag är stel och har knutar på hela kroppen men jag har av någon anledning dragit mig för att gå ner dit för att få en massage. Jag har tagit ett par massager i Asien. Jag fick blandade erfarenheter därifrån. På det första stället kände jag mig mörbultad. Jag hade inte ont när jag gick dit men när jag gick där ifrån. Jag var också för feg för att säga att det gjorde ont när massören klämde på mig.

Jag testade också att ta en fotmassage i samband med en fiskpedikyr. Det var en intressant känsla när fiskarna satt och åt på min döda hud… Jag föredrar dock typ Footmender eller en annan fotrkäm, då vet man att ingen fisk kommer dö av matförgiftning. Med just en fotvårdsprodukt vet jag också att jag inte kommer få några men som irriterad hud eller blödningar efteråt.

Något som var lite tråkigt när jag tog massage i Indonesien var att det fanns liksom en förväntan på mig att jag skulle fråga om sex. Både av de som erbjöd det och av de som endast var massörer. De senare avslutade väldigt tvärt och sa ”Done” sen gick de ut och väntande på att jag skulle klä på mig och betala. De som ville ha merförsäljning pratade hela tiden om jag var nöjd och om jag ville ha något mer. De erbjöd mig en ”complete massage”. Jag kände mig illa berörd av båda faktiskt.

 

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>