Tobias Nyholm

Matteguiden i all ära

Jag jobbar mycket med matteguiden. Det är både det ena och det andra som ska göras. Just nu sitter jag och funderar på hur (eller om) jag ska göra om menyerna. Jag är väldigt glad att jag fått detta tillfälle att få jobba med något som faktiskt människor har nytta av. Det är massor av skolungdomar som behöver hjälp med matte och här står vi och erbjuder massor.

För den som inte vet det är matteguiden.se ett komplement till skolundervisningen. Vi skriver om praktiskt matte, hur man använder regler och formler. Vi tar inte upp så mycket bevis och teori. Detta är ett uppskattat koncept.

I snart ett år nu har vi, via ett läxhjälpföretag, erbjudit privatundervisning i matte och andra kurser. Mängder har hört av sig. Trycket var faktiskt större än vad vi hade väntat oss. Matteguidens framtidsplaner är att fortsätta finnas som en öppen plattform där man kan hämta idéer, kunskap och kanske till och med inspiration till liknande projekt eller till matterelaterade problem och lösningar.

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>