Tobias Nyholm

Datorstrul

Jag haer råkat ut för lite datorstrul. Datorn har kört lite ostabilt då och då och igår dog den helt. Det händer inget när jag sätter på den. Den lyser och fläktar snurrar men inget mer. Inga ljudsignaler eller nåt… Jag öppnade upp burken och såg att moderkortets nordbygga var helt löst. Jag antog att moderkortet behövdes bytas ut. 2h senare var ett nytt moderkort införskaffat och monterat. Men jag hade fortfarande samma problem. Jag tog ut minnen och grafikkort. Inget hjälpte.

Nu finns det bara två delar kvar i datorm som det kan vara fel på. Båda är lika osannorlika. Det är processorn eller nätagregatet. Jag ska testa nätagget med en voltmeter innan jag köper en ny processor. Riktigt surt att den går sönder just nu. 2 månader innan min iMac kommer ut och 1 dag innan jag börjar på ett nytt projekt. Aja, någon gång måste det väl gå sönder.

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>